Media aandacht voor Jesus Today

Sinds de lancering van Jesus Today in december is er van alles gebeurd.Diverse media hebben aandacht besteed aan Jesus Today.  In Opwekking magazine nummer 681 staat een mooi artikel waarin de oprichter van Jesus Today meer verteld over de missie en visie.   ...
Otto

Otto

← Terug naar het overzicht “Ik ben van mijn paard gestoten” Otto Hallo, Dankjewel dat je mijn verhaal wil bekijken. Ik hoor graag je reactie. Reageren op dit verhaal MEER VIDEO’S Otto Martin Jakob Carin Arjo...
Simon

Simon

← Terug naar het overzicht “What’s the meaning of life?” Simon Hello, my name is Simon. This is my story. I’d love to hear your respons.  Reply to this story MEER VIDEO’S Martin Jakob Carin Arjo Cees...
Martin

Martin

← Terug naar het overzicht ” …ik voelde een hand in mijn nek en een stem die zei “mag Ik voor je zorgen?” Martin “Toen ik 16 jaar was stelde God mij de vraag: “Mag ik voor je zorgen?”” Reageren op dit verhaal MEER VIDEO’S Otto Martin...

Privacy Preference Center